Eazy Pyramid | 22cm | 28stuks

Sterkere, gezondere planten in minder tijd
De Eazy Pyramid is een verbazingwekkende nieuwe ontwikkeling voor de tuinbouwsector. Zijn geoptimaliseerde groeivolume, gelijk aan 13,5 ltr (3 gal), is genoeg voor een hele teeltcyclus. Het versterkt ook alle onovertroffen eigenschappen van de Eazy Plug. Zoals de vooraf bepaalde en gebufferde pH- en EC-waarden, of de volledig zelfregulerende lucht/water-verhouding. Je zou echt kunnen zeggen dat de Eazy Pyramid de volgende evolutie is in organisch kweken.

Dichte wortelstructuur door luchtsnoei
Eazy Pyramid is stevig verlijmd om te worden gebruikt zonder een plastic verpakking. Op deze manier zullen wortels stoppen met groeien wanneer ze lucht ontmoeten aan de buitenkant van het blok. Het resultaat is dat de wortels binnenin het blok nieuwe worteltakken gaan vormen, waardoor het aantal absorberende wortelkluiten in het blok sterk toeneemt en er een veel dichter wortelgestel ontstaat. Dit wordt het luchtsnoei-effect genoemd. Op deze manier wordt het absorptievermogen van de wortelstructuur gemaximaliseerd voor de best mogelijke opname van voedingsstoffen en vloeistoffen.

Onbegrensde houdbaarheid
De Eazy Pyramid wordt gedroogd geleverd, waardoor hij schoon en licht is, grenzeloos houdbaar en geen risico op schimmels heeft. Een droge Eazy Piramide neemt heel gemakkelijk en snel weer water op, met behoud van al zijn oude eigenschappen. Al met al dus gemakkelijk in gebruik.

Snelle en gezonde plantontwikkeling
Het resultaat is dat het effectieve worteloppervlak van uw plant veel groter wordt, en daarmee de opname van water met de heilzame voedingsstoffen die u toevoegt. Je plant zal sneller groeien, gezonder zijn en een hogere opbrengst produceren dan in welk ander beschikbaar groeimedium dan ook.

 

Meer informatie
SKU 980325
  • Ruim assortiment, Grote voorraad!
  • Alle A- Merken onder één dak!
  • Gratis verzending vanaf € 750,- Excl. BTW binnen Nederland
  • Voor 1400uur besteld, volgende werkdag geleverd